Het coronavirus heeft invloed op alles wat we doen. De manier waarop we werken, de manier waarop we reizen, de manier waarop we trouwen en zelfs de manier waarop we daten. In zo een stressvol en chaotisch jaar als dit, is het gezond voor onszelf om prioriteit te geven aan een leuke en romantische tijd met je partner. Je kan misschien niet meer naar luxe restaurants of naar de bioscoop, maar met een beetje creativiteit kun je je date net zo speciaal laten voelen als vóór COVID-19.

Organiseer een filmavond in de achtertuin

Het enige wat je nodig hebt is een groot vel, een projector en je favoriete film. Kies een mooie heldere avond uit, maak een comfortabel zitplekje met warme dekens en lekkere snacks en je hebt een super leuke en makkelijke date.

Wijnproeverij bij je thuis

Houden jullie allebei van wijn? Mooi! Volg online een sommelier les en geniet van een avond samen leren. Of als je een minder gestructureerde ervaring wilt, kies dan drie soorten rode of witte wijnen en geniet van het navigeren door de verschillen. Proeverijen kunnen ook leuk zijn met sterke drank.

Maak eten afhalen romantisch

Geen zin om te koken, maar wel in een avondje lekker en gezellig eten? Haal eten af bij je favoriete restaurant. Een goede manier om een romantische avond te beleven is door sushi te bestellen en met een flesje wijn naar het park te fietsen voor een picknick. Bekijk samen de zonsondergang en zet een romantisch achtergrondmuziekje aan.

Organiseer een spelletjesavond

Bordspellen zijn ideaal voor een date-avond thuis. Zorg dat jullie niet gestoord worden door telefoons, televisies of computers en die leuke, competitieve vonk zal ongetwijfeld aanwakkeren. Haal de drankjes en snacks tevoorschijn en steek gezellig wat kaarsen aan. Heerlijk om een avond op elkaar te concentreren zonder afleiding.